maandag 5 december 2016

Misbruik maken van het fietspad 2


Vandaag weer al eens een hoop ellende tegengekomen op het fietspad. Een brandstoftanker staat op het fietspad geparkeerd. Met de fiets moet je dan tegen het verkeer in op de baan waar auto's aan 90 km/h rijden. Bovendien was dit ook in een bocht waardoor de auto's je niet tijdig kunnen zien. Bovendien was er meer dan genoeg plaats.





Een aanhangwagen die op het fietspad slingerde die niet in gebruik was. Opnieuw was er voldoende parkeerplaats tussen de auto's.








Bij de onderhoudswerken van de bomen langs het fietspad wordt er duidelijk niet aan de fietser gedacht. Ze laten een hele boel modder en takken achter. Op de andere foto zie je de werkmannen bezig. Het hele fietspad is afgezet. Dus weer kamikaze op de baan. Op de foto zie je een auto die aan 90 km/h reed. Echt gevaarlijk. Een beetje verder op diezelfde weg was het ook afgezet. (Hiervan heb ik geen foto.) Toen moest ik weer op de weg. De eerste auto had me gezien en wijkte uit. De tweede auto daarachter wijkte al minder uit en de derde nog minder. Naast openzwaaiende deuren zijn wegwerkzaamheden een nachtmerrie voor de fietser.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten