woensdag 1 februari 2017

Toolbags

Foto: wired.com
Deze toolbags zijn cool. Alles zit mooi samen om een reparatie te doen. Nu gebruik ikzelf een hoesje van een gps. Aan de ene kant zit de reserveband en aan de andere kant bandenlichters, gasbommetje en kraantje. Een een sleutelje of twee. Het zit standaard in mijn fietstassen die ik gebruik voor woon-werkverkeer. Via deze link kun je nog een review lezen van de toolbag op de eerste foto: https://gearjunkie.com/timbuk2-tool-shed.

Op de tweede foto zie je een toolbag gemaakt van oude binnenbanden. Cool gevonden!


Het merk Timbuk2 heeft ook heel coole andere fietstassen. Bekijk: http://www.timbuk2.com/.

Foto: Rosebikes.nl
Op Rosebikes.nl vond ik nog deze toolbag. Zeer compact. Je kunt er geen reserveband ik kwijt, maar kost slechts 6,05 euro. 

Park Tool heeft er ook een model. Ik vond deze van op de foto op: http://blog.treefortbikes.com/index.php/posts/409. Een prijs vond ik er niet van.




Deze Mopha tool roll heeft de meeste uitstraling. Mooi gemaakt. Wel misschien eerder iets voor retro fietsen. Klik op: http://gearpatrol.com/2012/04/30/e-h-works-mopha-bike-tool-roll/ voor meer info. Kost 44 dollar.
Foto gevonden op Pinterest
Misschien nog even vermelden dat ik geen toolbag/gereedschapsrol kon vinden bij Ortlieb of Vaude. Nog een gat in de markt voor hen! :-) Zij bieden alleen enkel zadeltasjes aan. Ik ben persoonlijk niet zo voor van die zadeltasjes. Die zijn goed voor racefietsen, maar als je kan stop je het beter in een fietstas en bij voorkeur  mooi bij elkaar in zo'n gereedschapsrol. Hoewel ik voor racefietsen dan weer meer voor een materiaalbeker ben dan voor een zadeltasje. Zo'n zadeltasje zwabbert wanneer je recht op de trappers staat. Het nadeel is wel dat sleuteltjes in zo'n beker meer voor lawaai zorgen als ze tegen de harde rand zitten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten