vrijdag 10 maart 2017

Groepsets: De Verschillen Uitgelegd

Voor wie het allemaal niet zo duidelijk is en nog eens de verschillen op een rijtje wil zien is deze site echt wel interessant.

https://www.bikeexchange.be/blog/mountainbike-groepsets-de-verschillen-uitgelegd?utm_campaign=sendgrid&utm_source=edm&utm_medium=email

Het bevat als je meer naar onderen scroll een mooie samenvatting per merk van de sets die ze verkopen.


zondag 5 maart 2017

Hexagon

Weer een tool waarmee we van een fiets een auto willen maken. Steeds meer komen dergelijke producten op de markt. Ik ben er niet tegen maar laat nog steeds een fiets een fiets zijn. :-)

Met dergelijke tools in combinatie met smartphone zal The Plug (de usb aansluiting om je stuurpen die verbonden is met de naafdynamo waarmee je smartphone en gps kunt opladen) gouden zaken doen. Als je scherm constant brand terwijl je fietst zal je batterij leeg gezogen worden. Opladen terwijl je fietst zal dus een must zijn! Het is wel ecologisch!! :-)


Fietspad 2.0

Dit soort fietspad is cool en vernieuwend. Geen afgebakende lijnen waar auto's en fietsers mogen rijden. Auto's zijn toch al uit de stand verbannen :-) Elke lijn duidt een pad aan naar een bepaalde locatie. Heel eenvoudig, kleurrijk en minder verkeersborden waar je tegen kan botsen. Ik ben pro!!

Afbeelding Pinterest.com